Gevestigd in Antwerpen.

Van design tot development.

Met aandacht voor Web (AR), App, SEO, UX, UI en zoveel meer.

Mobile & Web

Strategie

Visueel online

Van in het begin probeert No Three samen met de partner na te denken over een goede visuele uitwerking van zijn/haar merk. Dit kan door middel van een een website, een app, een innovatief product, een facebook-campagne, ... m.a.w alles waar design van pas komt! Bij No Three wordt er bij elke stap vooral gelet op de combinatie van de twee zaken: UX & UI, om vanuit deze twee principes het product en/of dienst zo goed mogelijk voor te stellen aan de gebruiker.

Jouw project hieronder? Maak een afspraak

PROJECTEN

Passie voor jouw online communicatie

Ook al gaat het over online communicatie, een gesprek kan wonderen doen. We zoeken graag mee naar de beste oplossing voor jouw bedrijf. Dat kan sterk advies zijn, een state of the art website of een bijzonder handige applicatie. Wat de keuze ook is, we zorgen niet alleen voor het design en de ontwikkeling maar ook voor het onderhoud nadien.

Boekhoudkantoor BSM

De accountants van BSM verwachten de kwaliteit die ze zelf leveren. Een heldere, handige website is dan ook onontbeerlijk voor het kantoor. Mooi en gebruiksvriendelijk, dat was de opdracht. En dat  is het tot ieders tevredenheid ook geworden

Twegos

Twegos voorspelt de fit tussen werknemer en werkgever. En wij voorspellen Twegos een veelgebruikte website. De bestaande website updaten was de opdracht. En die site is nu ‘fit’ voor iedereen die geëngageerde werknemers of aantrekkelijke werkgevers zoekt.

Website. App. Idee.

Hulp nodig bij het digitaliseren van jouw bedrijf?